maanantai 15. lokakuuta 2012

Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat luovat paljon mahdollisuuksia ja makua voi muuttaa erilaisilla täytteillä. Oma versioni on vhh että vähärasvainen vaihtoehto.


4 kpl
4 paprikaa
150g kaalia
150g kesäkurpitsaa
1 sipuli
200g vähärasvaista jauhelihaa
60g rasvatonta raejuustoa
n. 12 palaa salaattijuustoa (esim 5% rasvaa)

1. Leikkaa paprikoiden yläpäästä pala pois ja tyhjennä paprika siemenistä. Asettele paprikat pystyyn uunivuokaan.
2. Paista ja mausta jauheliha mielesi mukaan (esim. jauhelihamauste, mustapippuri, suola...). Laita valmis jauheliha isompaan kulhoon.
3. Paista suikaltoitu kaali ja pilkottu kesäkurpitsa sipuli silpun kanssa.
4. Lisää kasvikset kulhoon, jossa on jauheliha. Mittaa sekaan raejuusto ja salaattijuustot. Sekoita.
5. Täytä paprikat seoksella. Jos haluat, voi täytteen päälle laittaa juustoraastetta.
6. Paista paprikoita n. 175°C uunin keskitasolla n. 1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti