torstai 5. tammikuuta 2012

Sinappista broileria kasvispedillä

 Todella maittava ja kevyt ruoka, joka ei välttämättä vaadi lisukkeeksi mitään.

n. 8 annosta
4 isoa perunaa
3 punasipulia
1 kesäkurpitsa
3 porkkanaa
2 palsternakkaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa, paprikajauhetta ja rouhittua mustapippuria
n. 8 nahatonta broilerin rintafileetä
1,5 rkl vaahterasiirappia
1,5 rkl sinappia
1,5 sitruunan mehut
250 g kirsikkatomaatteja

Keitä perunoita n. 15 minuuttia.  Valuta, höyrytä ja halkaise perunat. Kuori ja lohko punasipulit, palsternakat ja porkkanat. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa.
Sekoita aiemmin paloittelemasi tuotteet oliiviöljyn kanssa. Mausta kasvikset makusi mukaan suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella. Levitä kasvikset uunivuokaan/-pellille.
Mausta broilerin rintafileet makusi mukaan ja nosta ne kasvisten päälle uunivuokaan, Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä 25 minuuttia.
Sekoita vaahterasiirappi, sinappi ja sitruunamehu keskenään. Valuta seos broilerinpalojen ja kasvisten päälle. Lisää tomaatit vuokaan ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti