lauantai 7. tammikuuta 2012

Savukalaa ja perunasosetta

Tässä ohjeessa on kalana käytetty makrillia, mutta jos haluat keventää ohjetta entisestään käytä esimerkiksi savusiikaa.

4 annosta
8 perunaa
1 dl rasvatonta maitoa
suolaa
1 nippu ruohosipulia hienonnettuna
1 punainen paprika viipaleina
1 tl öljyä
4 tomaattia kuutioituna
n. 400 g savupippuri makrillia

Keitä kuoritut ja lohkotut perunat suolalla maustetussa vedessä. Kun perunat ovat pehmeitä, valuta vesi pois, mutta ota osa keitinvedestä talteen.
Soseuta perunat, lisää joukkoon maito ja tarvittaessa keitinvettä niin, että saat sopivan sakean soseen. Kuumenna sose uudelleen ja lisää hienonnettu ruohosipuli.
Viipaloi paprika ja paista sitä öljytyllä pannulla. Kun paprikat ovat pehmenneet, lisää kuutioidut tomaatit. Lisää kala kasvisten päälle kuumenemaa. Tarjoile perunasoseen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti