torstai 5. tammikuuta 2012

Marinoituja katkarapuja riisin ja salaatin kera

Raikas ja hieman erilainen salaatti.

Marinadi
n. 180 g pakastekatkarapuja sulatettuna ja valutettuna
0,5 dl öljyä
1 limen mehu
valkosipulia
mausteita maun mukaan (esim. karria tai chiliä)

keitettyä riisiä sen verran kuin itse haluat

Salaattipeti
jäävuorisalaattia 
ruukkusalaattia
miniluumutomaatteja
kurkkua viipaleina
viinirypäleitä

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää katkaravut. Marinoi viileässä, välillä sekoittaen mieluiten yön yli. 

Rakenna salaattipeti lautaselle.
Lisää katkarapujen joukkoon riisiä ja asettele seos salaattipedin päälle. Tarjoile patongin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti